Bett 2016

Bett är världens största mässa med fokus på lärande och IT. Årligen besöks mässan av ca 35 000 besökare från flera olika länder, bla från Sverige. Här samlas tusentals svenska representanter från skolvärlden som alla har ett gemensamt intresse för skolutveckling och då framförallt inom IT.  Bett är, förutom en jättelik mässa en mötesplats med föreläsningar, mingel, seminarier, skolbesök mm.

2015-04-16 17.12.25

I årets upplaga av Bett kommer även Hallsberg att delta med en grupp på tolv skolpersonal. Det är en satsning som, om den faller väl ut, kanske kommer att fortsätta och spridas bland fler ute i verksamheterna. Tanken är att vi som åker ska förmedla det vi ser, lär och upplever genom olika sociala medier. Joacim Karlsson, musiklärare på Transtenskolan, har skapat en fin hemsida: https://betthallsberg.joomla.com/ som kommer att uppdateras löpande samt kommer det att finnas inlägg både på Twitter och Instagram med #betthallsberg.

Läs mer om Bett-mässan!

Kommentera